Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje nowy nick!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż kupuję dzisiaj nową konsolę Sony PlayStation 4 i będę musiał stworzyć konto PSN i mam problem. Mój obecny nick jest zajęty i niestety nie mogę z niego skorzystać i sam siedzę od południa i nic nie mogę wymyślić. Proszę pomóżcie mi! Chciałbym żeby nick był krótki oraz wpadał w ucho (żeby się go fajnie wymawiało) oraz żeby kończył się na "o", "i" lub "a". Poniżej podaje nicki YT'berów które mi się spodobały (w nawiasach ich wymowa):

-Yuuhi84 (juhi)

-GrabaGra (graba)

-Yoji720 (jodżi)

-SetoKami (seto)

Moje imię to Piotrek, lubię grać w gry oraz pasjonuje się samochodami. Może to coś pomoże. Proszę o pomoc i pozdrawiam! :/

[Edit] Bez żadnego wygłupiania, "PL" w nicku oraz bez polskich nicków!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

64162916285590050566.png

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

| Assassin's Creed | Battlefield | Call of Duty | Counter-Strike | Grand Theft Auto | League of Legends | Minecraft | Need for Speed | i jeszcze więcej...

Opublikowano

Zenei

Zonei 

Zoneia

PolskaPetarda

PolskiZoneŚmieciu

Kayia

Kaiylo

Opublikowano

Bez nawiązań bo mojego nicku na forum! Mój nick to "ZETI" i o niego mi chodziło :D czekam na inne propozycje

64162916285590050566.png

| Assassin's Creed | Battlefield | Call of Duty | Counter-Strike | Grand Theft Auto | League of Legends | Minecraft | Need for Speed | i jeszcze więcej...

Opublikowano

g****o

wymowa na dole:

g****o

po angielsku to będzie

s h i t

wymowa na dole:

szit

Sam jesteś g****o... ._.

64162916285590050566.png

Opublikowano

Wąglik, Bezoary, Acholia, Adynamia, Aerofagia, Afagia, Ageuzja, Agranulocytoza, Agrawacja, Akrocyjanoza, Fekaluria, Hiperfagia, Hiperglikemia, Hiperkapnia, Hiperoksemia, Hiperosmia, Hiperproteinemia, Hipertermia, Hiperurykemia, Hiperwentylacja, Hiperwitaminoza, Hipochlorhydria, Hipochondria, Ageuzja, Anosmia, Ropostek, Ektropion, Choroideremia, Eradykacja, Jadzica, Prototekoza, Diateza, Mięsak.

Dbmy4Vg.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...